Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 02. 2020. 18:48 >> 18:47
1

UNAPREĐENJE HIRURGIJE

Bolnica u BP dobila digestivnog hirurga

Opšta bolnica u Bijelom Polju dobila je digestivnog hirurga, nakon što se dr Stevan Femić vratio sa subspecijalizacije iz digestivne hirurgije.

Dolaskom digestivnog hirurga, unaprijediće se hirurgija, ali i povećati broj i vrste operacija u bjelopoljskoj bolnici, kazala je direktorica Opšte bolnice, Biserka Bulatović

"Ovo je prvi digestivni hirurg u istoriji bjelopoljske bolnice i jedini digestivni hirurg na sjeveru Crne Gore. Digestivna hirurgija bavi se patologijom digestivnog sistema među koje spadaju bolesti žučne kese, pankreasa, jednjaka, želuca, jetre, tankog i debelog crijeva”, kazalaje Bulatović.

Opšta bolnica će u narednom period posvetiti pažnju nabavci savremene hirurške opreme, kako bi hirurzi imali sve neophodne uslove za rad i potrebnu opremu.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније