Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 01. 2021. 17:29 >> 17:29
46

SRZENTIĆ NA TVITERU

"Napadnuto dostojanstvo ministarke Bratić"

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić osudila je način na koji je, kako navodi, napadnuto dostojanstvo ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, nakon što se juče na društvenim mrežama pojavila neprimjerena karikatura sa njenim likom.

"Na najgori i najprimitivniji način napadnuto je dostojanstvo jedne žene, a napad na jednu je napad na sve nas. Podrška koleginici Vesni Bratić i svim ženama iz regiona koje nam ovih dana drže čas o tome u kakvom mizoginom i seksističkom društvu živimo", napisala je Srzentić na Tviteru.

Poručila je i da su žene udružene snaga svakog društva.

Пратите нас на

Коментари46

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније