Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

05. 12. 2021. 16:22   >>  16:26

PRAVI KOŽNE AKSESOARE

Bjelopoljac student ekonomije odlučio se i za zanat

Kemal Dizdarević iz Bijelog Polja, student je i zanatlija. Uz pomoć Opštine nabavio je neophodna sredstva za otvaranje male radionice za izradu aksesoara od kože. Dizdarević kaže da su zanati danas zaboravljeni i da će se svojim radom truditi da im ponovo udahne život i vrati ih na mjesto koje zaslužuju.

Kemal Dizdarević devetnaestogodišnji student ekonomije odlučio je da se oproba i u biznisu.

Na ideju da izrađuje kožne aksesoare došao je sasvim slučajno.

"Izašlo mi je na Instagramu, neki primjer u svijetu sličnog tipa. Moja radionica će se baviti izradom od najsitnijih kožnih aksesoara, kao što su privjesci za ključeve, preko držača za kartice, fotrole za laptopove, tablete.

Iako nije lako biti i zanatlija i student, mladi Bjelopoljac kaže da veliku radost izaziva pomisao da je svojim rukama stvorio neki proizvod, te da ga to tjera naprijed.

Milica Sekulić, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније