Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina/I. P. ]

27. 09. 2022. 20:05   >>  20:02

NOVA STUDIJSKA GODINA

Sjutra konkurs za upis na prvu godinu master studija FCJK

Fakultet za crnogorski jezik i književnost (FCJK) raspisaće sjutra konkurs za upis na prvu godinu master studija (120 ECTS) za studijsku 2022/2023. godinu koji će biti objavljen u dnevnim listovima koji izlaze u Crnoj Gori kao i na zvaničnom sajtu Fakulteta.

Kako je saopšteno iz FCJK, pravo prijave na konkurs za upis imaju kandidati sa završenim osnovnim studijama obima najmanje 180 ECTS kredita ili završenim specijalističkim studijama iz odgovarajuće oblasti nauka sa srednjom ocjenom ne nižom od osam.

“Studije se finansiraju iz budžeta Crne Gore i traju četiri semestra (120 ECTS). Minimalan broj studenata za organizovanje master studija je pet, a maksimalan trideset”, kaže se u saopštenju.

Prijave na konkurs podnose se lično ili elektronski u četvrtak i petak do 14 sati.

Obrazac elektronske prijave može se preuzeti putem linka http://www.fcjk.me/wp-content/uploads/2020/09/prijavni-list-za-master-studije.pdf.

Iz FCJK su rekli da je popunjenu i potpisanu prijavu uz ostalu neophodnu dokumentaciju potrebno skenirati i poslati na imejl adresu info@fcjk.me.

“Originalna dokumenta dostaviti preporučenom/kurirskom pošiljkom na adresu Fakulteta zaključno sa petkom”, navodi se u saopštenju.

Prijemni ispit biće organizovan u subotu u devet sati u prostorijama Fakulteta.

Iz FCJK su kazali da će lista kandidata biti objavljena u nedjelju na oglasnoj tabli i sajtu Fakulteta, a upis primljenih kandidata biće organizovan u utorak od deset do 13 sati u prostorijama Fakulteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније