Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

22. 11. 2022. 12:56 >> 13:00
1

PROBLEMI SA TENDEROM

I u Skupštini apeli da se obezbijedi grijanje u školama

U nekim školama na sjeveru države danas nema grijanje jer je došlo do problema tokom tenderskih procedura za nabavku mazuta, kazao je u Skupštini ministar finansija Aleksandar Damjanović i poručio je da će u komunikaciji da drugim institucijama tražiti da se taj problem urgentno rješava.

Do problema sa nabavkom enegrenata došlo je, kako kaže Damjanović, zbog problema u tenderskom postupku.

“U postupku tendera je od strane jednog ponuđača došlo do problema”, kazao je Damjanović i dodao da je jedina opcija bilo da se tokom nabavke krši zakon.

Na apel poslanika da je potrebno mijenjati Zakon o javnim nabavkama, Damjanović je poručio da je taj akt pred poslanicima.

“Treba tražiti način da napravimo izuzetke u slučaju ovakvih nekih stvari... Ja ću napraviti komunikaciju da se ovo urgentno rješava i da se obezbijede enegrenti”, poručuo je ministar finansija.

Prethodno su poslanici Demokrata Vladimir Martinović i DF-a Slaven Radunović apelovali da se problem sa grijanjem u školama na sjeveru što prije riješi.

U kolašinskim školama koje se griju iz kotlarnice OŠ “Risto Manojlović”, kako nam je saopšteno ranije danas od juče nema grijanja, a časovi su skraćeni na 30 minuta, kazala je za Portal RTCG direktorica te škole Nataša Peković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније