Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

24. 12. 2022. 08:35 >> 08:35
1

SAVJET AEM

"Svetigori" status neprofitnog emitera

Savjet Agencije za elektronske medije (SAEM) dodijelio je NVO “Svetigora” iz Podgorice status neprofitnog emitera. Savjet je na jučerašnjoj sjednici dodijelio Radiju Kotor pravo na frekvenciju 107,3 u opštini Tivat.

Kako je saopšteno iz Savjeta AEM Odluka o dodjeli prava na emitovanje je donijeta u skladu sa kriterijumima iz javnog konkursa i Metodologijom bodovanja prijava.

“Navedenom odlukom je NVO „Svetigora“ iz Podgorice, emiteru radijskog programa „Radio Svetigora“, dodjeljen status neprofitnog emitera. Osim toga pravo na frekvenciju 107,3 u opštini Tivat dobio je „Lokalni javni emiter Radio Kotor“ d.o.o. emiter radijskog programa Radio Kotor“, navodi se u saopštenju.

Uslovi vezani za strukturu programa i druge programske obaveze navedene u prijavi na javni konkurs, postaju obavezujući za cjelokupnu mrežu koju podnosilac prijave koristi i sastavni dio odobrenja za emitovanje podnosioca prijave kome je dodijeljeno pravo na emitovanje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније