Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Мина [ R.B. ]

28. 12. 2022. 16:01 >> 15:57

MARAŠ SAOPŠTIO

Zaposlenima na poslovima ICT dodatak na platu

Zaposleni na poslovima informaciono-komunikacionih tehnologija u ministarstvima i organima nad kojima ministarstva vrše nadzor dobiće, već sa decembarskom platom, dodatak do 30 odsto, kazao je ministar javne uprave Maraš Dukaj.

On je rekao da je ta odluka donijeta na sjednici Vlade, na inicijativu Ministarstva javne uprave i uz saglasnost Ministarstva finansija.

“Više puta sam ponovio da moramo ulagati u kvalitetne kadrove. Na ovome se ne zaustavljamo”, naveo je Dukaj na Tviteru.

On je poručio da se željeni napredak ka modernim e-uslugama, namijenjenim građanima, turistima i privredi, može ostvariti samo sa kvalitetnim, pouzdanim i adekvatno plaćenim stručnjacima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније