Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mediabiro/M.L.B. ]

02. 01. 2023. 08:30 >> 08:29

PROSLAVA NA TRGU

Barani i brojni gosti uživali i u reprizi Nove godine

Nastupima grupa Grim i “Van Gogh” kao i DJ Ćoske završen je Barski novogodišnji program. U reprizi Nove godine na Trgu Vladimira i Kosare okupio se veliki broj Barana, ali i onih koji su odlučili da noć provedu u gradu pod Rumijom.

U Turističkoj organizaciji Bara koja je u saradnji sa Opštinom Bar organizator novogodišnjeg dočeka zadovoljni su brojem posjetilaca.

“Mi smo se trudili da zadovoljimo različite muzičke ukuse tako da je svaka veče bila žanrovski različita”, kazala je Nikoleta Nikčević, direktorica TO Bar.

Nikčević kaže da je tokom prazničnih dana, osim u noćnim satima, Bar posjetio veliki broj posjetilaca koji su uživali u lijepom vremenu koje je obilježilo novogodišnje praznike.

Posljednju noć novogodišnje proslave obilježio je nastup regionalno poznate grupe “Van Gogh”.

“Mnogo puta smo do sada bili u Baru i uvijek je bilo veselo i zabavno sa puno energioje. Kada si pored mora sve je drugačije”, kazao je Zvonko Đukić Đule gitarista i pjevač grupe “Van Gogh”.

Barski novogodišnji program trajao je od 26. decembra i to je bila prilika da se, osim regionalnih zvijezda, publici predstave i domaći bendovi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније