Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

ртцг.ме

15. 05. 2023. 12:54 >> 13:10
3

UMJESTO RADA TABAŠA

Gojko Raičević novi direktor RTV Budva

Novi vršilac dužnosti direktora lokalnog javnog emitera Radio Televizije Budva biće novinar Gojko Raičević, potvrđeno je Portalu RTCG iz rukovodstva Opštine Budva. Prethodno su mediji prenijeli da je Raičević novi direktor umjesto Rada Tabaša.

Dosadašnjem direktoru Radetu Tabašu iz Demokratske Crne Gore, istekao je petogodišnji mandat.

Tabaš je na nedavnoj skednici Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore imenovan za predsjednika Komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki. 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније