Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 05. 2023. 21:18 >> 21:18

APEL

Nadležni da riješe problem putne infrastrukture u Botunu

Mještani Botuna u obraćanu javnosti apelovali su na nadležne da riješe problem loših puteva u ovom naselju koje je samno nekoliko kilometara udaljeno od Glavnog grada.

Dodaju da prethodna vlast nije imala vbolje da dse bavi nbjihovim probllemima ali da je istu praksu nastavila i aktuelna uprava.

"Prošla lokalna vlast prethodnih četiri godine nije lopatu asfalta dala mještanima Botuna,evo već pola godine od kad je došla nova lokalna vlast i dalje se isto dešava", kazali su u obraćanju.

Kazali su da im je na automobilima nanesena velika materijalna šteta, i da niko od nadležnih ne reaguje.

"Do sad nismo prijavljivali ostećenja nadležnim na naša vozila, od sada ćemo morati nekom da se obratimo, da nam plati odštetu na vozilima, jer mi na svakoj registraciji plaćamo dodatno održavanje puteva, a na nas se niko ne okreće", zaključili su u obraćanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније