Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

ртцг.ме

08. 06. 2023. 19:47 >> 19:51

REAGOVANjE

Dom zdravlja Podgorica osudio napad na ljekara

Dom zdravlja Glavnog grada najoštrije osuđuje još jedan u nizu napada na zdravstvene radnike hitne medicinske pomoći.

"Današnje hapšenje počinioca ovog neljudskog čina je za svaku pohvalu, uz punu podršku institucijama da nastave sa procesuiranjem i kažnjavanjem u skladu sa Zakonom", navodi se iz Doma zdravlja .

Apelovali su na građane da shvate da im zdravstveni radnici nisu neprijatelji već neko ko im pomaže kad im je najteže i da postupanje pojedinaca na ovako nečastan način, neće poljuljati povjerenje koje i dalje postoji između zdravstvenih radnika i  pacijenata.

"Ljekari i medicinski tehničari su sa vama u najtežim momentima. To su ljudi kao i svi mi ali ih odvaja to što se bave najodgovornijom profesijom i koji su tu za građane 24 sata", saopšteno je iz Doma zdravlja..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније