Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

14. 08. 2023. 13:53 >> 13:53
1

OBOREN REKORD

Aerodrom Podgorica već danas ima milionitog putnika

Prvi put od otvaranja Aerodroma Podgorica, milioniti putnik tokom godine je opslužen već 14. avgusta, čime je za 40 dana popravljen rekord iz 2019. godine. Milioniti putnik ove godine je Marko Eraković, saopšteno je iz kompanije.

Marko je na poklon od Aerodroma Crne Gore dobio povratnu kartu po izboru za neku od aktivnih ruta nacionalne aviokompanije, Air Montenegro, koju mu je uručio zamjenik izvršnog direktora ACG, Petar Radulović.

"Izuzetno mi je drago što se, uprkos svim izazovima, saobraćaj odvija bez ikakvih smetnji i što, uz to, postižemo rezultate vrijedne pažnje. U tom kontekstu, posebno naglašavam uspjeh upravo Aerodroma Podgorica na kom smo od 1. januara do danas opslužili već milion putnika što je 27 odsto više u odnosu na uporedni period 2019. godine", izjavio je Radulović.

S druge strane, na Aerodromu Tivat je od 1. januara do 13. avgusta opsluženo 528.840 putnika što je na nivou od 63 odsto rezultata iz 2019. godine.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније