Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ rtcg.me ]

01. 12. 2023. 21:53 >> 22:56

MEDIA CENTAR I CGO

"Ombudsmanka saučesnik u skrivanju informacija od javnosti"

Ombudsman za prava gledalaca i slušalaca Radio Televizije Crne Gore (RTCG) Danijela Popović postala je saučesnik u skrivanju informacija od javnosti, rečeno je iz nevladine organizacije (NVO) Media centar.

"Naime, Media centar je dostavio 23. oktobra ove godine prigovor Ombudsmanu RTCG, ukazujući na činjenicu da je u Dnevniku 2, emitovanom 21. oktobra, došlo do kršenja profesionalnih pincipa i standarda RTCG neobjavljivanjem informacija o rezoluciji o Crnoj Gori, koju je 18. oktobra donio parlament Evropske unije", piše u saopštenju Media centra. 

Centar za građansko obrazovanje (CGO) saopštio je da ni nakon skoro mjesec dana, Ombudsmanka RTCG Danijela Popović nije odgovorila na tri prigovora koja je 9. novembra uputila ta NVO, a koji se tiču ignorisanja dijelova Izvještaja Evropske komisije i Rezolucije Evropskog parlamenta o nezakonitom imenovanju Borisa Raonića za generalnog direktora od Televizije Crne Gore i portala RTCG. .

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније