Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J. [ Novski portal ]

05. 03. 2024. 10:22 >> 10:22
Čitaj mi:

TRAŽE POČINIOCE 

Herceg Novi: Lažne dojave o bombama u tri osnovne i srednjoj školi

U tri osnovne škole i SMŠ "Ivan Goran Kovačić" jutros su opet stigli prijeteći mejlovi o postavljenim bombama. Kao i svaki put do sada dojave su bile lažne, a nastava je nastavljena, saopštio je Novskom portalu načelnik Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, Slobodan Đokić.

Kako je rekao, dojava jedino nije stigla na mail OŠ "Ilija Kišić" u Zelenici.

"Mi smo bili pripravni i u blizini svake škole, naši službenici su obavili pregled škola i utvrđeno je su dojave lažne. Dojave su upućene preko maila, koji je za nas nepoznat. Službenici iz Podgorice za suzbijanje visokotehnološkog kriminala pokušavaju da otkriju odakle mail stiže", istakao je Đokić.

Kako dodaje, oni su prisutni u školama i kada mejl stigne i kada ne stigne.

„Preduzimamo sve mjere iz naše nadležnosti, kako bi zaštitili djecu. Obavjestili smo sve nadležne institucije. Nastava je nastavljena, đaci su se vratili u školu, uz prisustvo policije“.

Radi se na otkrivanju počinioca i očekuju vrlo brzo da će lice koje šalje dojave lišiti slobode, zaključuje Đokić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније