Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

12. 03. 2024. 14:59 >> 15:13
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK DNP

Knežević čestitao ramazan: Neka cvjetaju vjerski cvjetovi

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević čestitao je ramazan reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću, i svim građanima i građankama islamske vjeroispovijesti.

Knežević je posebno istakao plemenite korijene i poruke Ramazana, kao vjerskog praznika, uz jačanje duhovnosti putem ramazanskog posta, uz prosvjetljenje duha, prijateljstvo i duhovnu energiju.

"Ramazan predstavlja uzvišeni vjerski praznik, jedan od onih najvećih u Crnoj Gori i šire, kojim se uvijek iznova jačaju temelji vjere uz afirmaciju multikonfesionalnog sklada na dobro svih vjernika i građana naše mirne i stabilne države. Neka cvjetaju svi vjerski cvjetovi", zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније