Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 03. 2013. 19:55 >> 19:46
1

PRIVEDENO 6 MJEŠTANA

VIDEO: Policija uklonila blokadu u Beranselu

Nekoliko desetina policajaca, sa vozilima i pod opremom, uklonili su blokadu na Vasovim vodama, jutros oko pet sati. Policija je privela šest mještana Beransela, koji su ubrzo potom pušteni.

Predstavnik mještana Gojko Cimbaljević tvrdi za Portal RTCG.ME da je policija uklonila blokadu na osnovu usmenog naloga i da su zatim četiri kamiona istovarila novu količinu smeća na tu lokaciju.

Iz policije je saopšteno da je šest mještana privedeno na informativni razgovor, zbog blokade deponije na Vasovim vodama.

Policija se kratko zadržala u Beranselu. Mještani navode da su ogorčeni, jer je policija već pet puta do sada prema njima primjenila silu.

Danas je 20 dana, od kada su mještani šesti put blokirali deponiju.

 

 

 

 

Prilog Vanje Rakonjac

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније