Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

O.Z.

03. 08. 2022. 10:41   >>  10:38

RECIKLIRANJE

Briga o životnoj sredini na Lejk festu

Tradicionalni sponzor Lake Fest-a, Pivara „Trebjesa“ nastavlja sa sprovođenjem društveno-odgovornih aktivnosti i na ovogodišnjem izdanju festivala. Kampanje „Kad pijem ne vozim“ i „Rock&Recycle“ realizovaće se tokom sva tri festivalska dana.

„Baš kao što slogan kaže – tradicija se nastavlja, pa ni ovo izdanje festivala na Krupcu ne može se zamisliti bez naših tradicionalnih kampanja 'Kad pijem ne vozim' i 'Rock&Recycle'. Posebno nas raduje što su ove kampanje postale dio festivalske kulture, koje svake godine pokrenu posjetioce da budu društveno odgovorni i ekološki angažovani“, kazala je Natalija Đordan, menadžerka korporativnih komunikacija Pivare Trebjesa.

Kroz kampanju „Kad pijem ne vozim“ Pivara već godinama promoviše i podiže svijest o bezbjednosti u saobraćaju. Lake fest će i ove godine organizovati autobuski prevoz, a Pivara „Trebjesa“ će subvencionirati dio cijene karata.

Ove godine cijena karte na relaciji Nikšić – Krupac i Krupac - Nikšić je 0,7 eura, a za one koji će putovati sa Krupca do Podgorice cijena je 2 eura.

Iako posjetioci na festival dođu zbog dobre muzike i zabave, svake godine pokažu i svoju društvenu-odgovornu stranu kroz zelenu kampanju „Rock&Recycle“.

Da dobar provod podrazumijeva i brigu o životnoj sredini pokazuje i podatak da je od početka ove kampanje na Lake Fest-u prikupljeno preko 180 hiljada plastičnih čaša.

Tako će biti i ove godine, pa će se na festivalskom prostoru skupljati čaše, a za 10 prikupljenih koje donesu na Rock&Recycle štand, posjetioci će biti nagrađeni simboličnim poklonom.

Kroz ekološke aktivacije koje će biti organizovane u kampu, prikupljaće se limenke koje će takođe biti poslate na reciklažu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније