Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

25. 06. 2019. 14:22   >>  14:22

SKUPŠTINA CGES-A

Neto dobit dodaće akumuliranoj iz prethodnih godina

Akcionari Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) su na sjednici Skupštine odlučili da se prošlogodišnja neto dobit od 4,2 miliona eura doda neraspoređenoj, odnosno akumuliranoj iz prethodnih godina.

Akcionari su na danas održanoj redovnoj sjednici jednoglasno usvojili izvještaj o poslovanju CGES-a za prošlu godinu i finansijske iskaze sa izvještajem nezavisnog revizora.

"Za revizora CGES-a za ovu godinu izabran je PricewaterhouseCoopers", saopšteno je iz CGES-a.

Za članove Odbora direktora CGES-a izabrani su predstavnici države, Vesna Bracanović, Tamara Ivković, Zoran Miljanić, kome su obnovljeni mandati i Kemal Omerović, novi član u Odboru direktora.

Terna je takođe imenovala dva predstavnika, Đovanija Kerkiarinia i Karla Krea, dosadašnje članove Odbora direktora CGES-a, dok će Elektromrežu Srbije i u ovom sazivu predstavljati Jelena Matejić.

Istog dana u Podgorici, održana je konstitutivna sjednica Odbora direktora CGES-a. Bracanović je reizabrana na funkciju predsjednice Odbora direktora CGES-a, dok je zamjenik predsjednika tog tijela Kerkiarini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније