Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.Lj. [ Mina Business ]

18. 06. 2022. 08:22 >> 08:20
1

SKUPŠTINA AKCIONARA

Izabran novi Bord direktora Luke Bar

U Luci Bar u petak je održana Skupština akcionara na kojoj je izabran novi Odbor direktora preduzeća.

Novi predstavnici državnog kapitala u najvećem lučkom preduzeću u većinskim vlasništvu države su menadžer iz Bara, Darko Pekić (URA), ekonomista iz Bara Marko Nišavić (DPS), pravnik Nedžib Ibrišimović (BS) iz Bara i ekonomista Vladimir Dragović (SNP).

Predstavnik manjinskih akcionara u lučkom Bordu biće bivši izvršni direktor ovog akcionarskog društva, Vladan Vučelić, prenosi portal Feral.bar.

U dosadašnjem sastavu, koji je razriješen, bili su predsjednica Odboa direktora Slađana Perišić (DF), zamjenik predsjednice Odbora direktora Savo Vujošević (DEMOS), kao i članovi Milorad Krgović, Aleksandar Lekić (PZP) i Milivoje Radović koji je ranije podnio ostavku.

Skupština akcionara je inače bila odložena 20. maja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније