Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ A.M. ]

22. 06. 2022. 13:53 >> 14:37
4

ABAZOVIĆ SA PREDSTAVNICIMA LIDLA

"Lidl će stvoriti šansu za zapošljavanje"

Investicija Lidl-a i otvaranje prodajnih objekata stvoriće šansu za zapošljavanje velikog broja građana, a proizvodi domaćih privrednika dobiće priliku da se nađu na rafovima, kazao je predsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je danas razgovarao sa predstavnicima kompanije Lidl u Crnoj Gori i njemačkim ambasadorom u Crnoj Gori Robertom Veberom.

Poželivši dobrodošlicu njemačkoj kompaniji, Abazović je istakao da se Crna Gora raduje otvaranju jednog ovakvog trgovačkog brenda u Crnoj Gori koji će umnogome podspješiti privredni razvoj naše države i dodatno valorizovati prirodne potencijale naše države.

Kako je kazao, predvidivost poslovnog ambijenta i dobra poslovna klima koju kreira Vlada presudan su faktor za nove investicije

"Investicija Lidl-a i otvaranje prodajnih objekata stvoriće šansu za zapošljavanje velikog broja građana, a proizvodi domaćih privrednika dobiće priliku da se nađu na rafovima. Vlada će uvijek biti partner kredibilnim stranim investitorima koji su spremni da ulažu u našu državu. Zato ste dobrodošli u Crnu Goru", istakao je Abazović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније