Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Дарко Булатовић / П.Р. [ TVCG ]

06. 12. 2022. 20:39 >> 20:47
5

RADNICI ZADOVOLjNI

Vatrometom i bakljadom proslavili kupovinu Željezare

Radnici Željezare proslavili su večeras uz bakljadu i vatromet, ispred fabrike, najavu potpisivanja kupoprodajnog ugovora između Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i turskog Tosčelika čime će nacionalna energetska kompanija postati stoprocentni vlasnik imovine Željezare.

Radnici se nadaju da je to novi početak za fabriku i nova šansa za njih, a kako su ranije kazali, spremni su i za prekvalifikacije kako bi obavljali sve potrebne poslove koje bi EPCG organizovala u krugu nekadašnjeg giganta u oblasti proizvodnje čelika.

"Poslije šest mjeseci odricanja od sebe i porodica došli smo do trenutka da smo napokon zadovoljni. Još uvijek nije završeno. Rečeno je da će 20. decembra biti kupoprodajni ugovor, tako da se nadamo da je to to. Zbog toga je bio ovaj vatromet i veselje. Došle su porodice sa djecom. Napokon osmjeh i na licima ove djece. Naravno da treba da bude osmjeh jer se njihovi očevi i majke vraćaju na posao", poručio je predsjednik Sindikata Željezare Ivan Vujović za TVCG. 

Radnicima se večeras pridružilo i nekoliko članova uprave EPCG, među kojima i finanasijski direktor Miro Vračar.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније