Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Бојана Деспотовић, ТВЦГ

30. 03. 2023. 12:42   >>  12:43 2

REZULTAT U 2022.

Solar gradnja u minusu 2,2 miliona eura

Solar gradnja, ćerka firma Elektroprivrede, završila je prošlu godinu sa 2,2 miliona eura gubitka, pokazuju podaci iz finansijskog izvještaja dostavljenog Upravi prihoda i carina.

Kompanija je prihodovala 2,9 miliona eura, dok su njeni ukupni rashodi bili 5,1 milion. Troškovi poslovanja iznosili su 1,87 miliona, a za zarade i naknade 319 zaposlenih potrošeno je 3,29 miliona eura. Od toga je za neto zarade i naknade radnika izdvojeno 2,48 miliona.

Stalna imovina Solar gradnje vrijedila je 119.359 eura.

Solar gradnju osnovala je Elektroprivreda u septembru 2021. godine. Za izvršnog direktora tada je imenovan Ranko Vuksanović, a za predsjednika Odbora direktora Ivan Kilibarda. Kompanija je, kako je ranije saopšteno, do kraja prošle godine ugradila četiri megavata instalisane snage solarnih elektrana, na oko 430 kuća i 50 poslovnih subjekata.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније