Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

K. J. [ Mina ]

26. 05. 2023. 16:38 >> 16:39

MERT

Privremeno zatvaranje programske linije za podršku digitalizaciji

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma obavijestilo je potencijalne aplikante da se programska linija za podršku digitalizaciji privremeno zatvara, usljed dostizanja limita opredijeljenih budžetskih sredstava.

"Nakon evaluacije zahtjeva i eventualnog oslobađanja finansijskih sredstava u okviru te programske linije, bićemo u mogućnosti da nastavimo obradu podnešenih zahtjeva po redosljedu prispijeća prijava, a do utroška predviđenog iznosa podrške", rekli su iz Ministarstva.

Takođe, usljed eventualne mogućnosti prelivanja sredstava iz drugih programskih linija, biće omogućen nastavak obrade određenog broja zahtjeva po redosljedu pristizanja prijava.

Svi korisnici i potencijalni aplikanti će o tome biti pravovremeno informisani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније