Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Б.Ч.Ј.

27. 11. 2022. 17:53 >> 17:53
7

MILATOVIĆ

Naložiću preispitivanje postavljanja posebne trake na bulevaru

Zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad i nosilac izborne liste tog pokreta na lokalnim izborima u Podgorici 23. oktobra Jakov Milatović kazao je da će odmah nakon konstituisanja nove gradske uprave naložiti preispitivanje postavljanja posebne trake na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

"Postavljanje posebne trake na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i način na koji je to urađeno - izazvalo je burnu reakciju javnosti, ali i zabrinutost od strane saobraćajne struke. Upravo iz tih razloga naložiću preispitivanje tog modela odmah nakon konstituisanja nove gradske uprave", napisao je Milatović na Tviteru.

Treća traka na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog koja je planirana za javni, taksi prevoz, kao i vozila sa pravom prvenstva prolaza izazvala je reakciju javnosti.

Iz Glavnog grada kazali su da je traka postavljena u skladu s pravilima i odvojena i vizuelno i fizički dok je vještak saobraćajne struke Igor Radojević za TVCG kazao da je na drugi način trebalo upozoravati vozače na prekršaj i tako izbjeći moguće nezgode.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније