Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 11. 2015. 14:47 >> 14:36
10

ODGOVOR

DF: Željko Ivanović - lovac na eure

Direktor Nezavisnog dnevnika "Vijesti" Željko Ivanović najnovijim medijskim istupima dotakao je dno roneći po društvenoj žabokrečini, "koju su on i premijer Đukanović godinama kultivisali kao leglo nacionalno ispravnih aligatora i pirana", saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF).

 

Iz DF-a navode da je "iznenadna zabrinutost Ivanovića za sudbinu protesta, protiv čijeg organizovanja je bio, kao što je bio i protiv formiranja DF–a 2012, veoma sumnjiva i problematična uzimajući u obzir njegovu prošlost".

"Upravo je Željko Ivanović bio tvorac slogana 'prvo država pa demokratija' lično oprostivši  Milu Đukanoviću sve ono za što ga danas optužuje, dok mu je tada svesrdno pomagao u malterisanju privatne države u čiji 'nezavisni' malter je lovac na eure dobro zavukao ruke. Tako je od piskarala u kombinezonu 'Radoja Dakića' koji se proslavio pišući u radničkim halama o pasulju sa suvim rebrima, pritom ispraznivši pola radničkog kazana, postao promukli dječak iz Beča odakle poput Homeinija iz Pariza, vodi odsudnu 'borbu' protiv Mila Đukanovića", saopštili su iz DF-a.

U medjuvremenu, kako kažu, "ovaj medijski reketaš daje sebi za pravo da bude moralno – medijska vertikala Crne Gore".

Ovaj, kako navode, "medijski kamataš, bankar po hobiju, nažalost kršten u manastiru Ostrog,  spreman je za potrebe Mila Đukanovića, svoju političko evnušku potenciju  iskoristiti u pravljenju novog  Darka Pajovića i organizacija sličnih tzv. Pozitivnoj".

"O tom evnuškom konceptu se i ranije raspravljalo u nekim ambasadama, a javnosti je poznat pod konspirativnim nazivom tim 'B'. DF nikad nije imao namjeru da uređuje nijedan medij u Crnoj Gori, ali nećemo dopustiti da nam Ž.I. niti bilo ko drugi,  utvrdjuje pravce našeg političkog djelovanja. To što DF najveće okupljanje naroda u istoriji  Crne  Gore nije htio da pretvori u ideju Ž. I. kako 24. oktobra treba proslavljati i veličati Ranka Krivokapića zbog izjave da Vlada sa Milom Đukanovićem više nije koaliciona nego tehnička, i da je navodno Vlada pala, bio je zadnji pokušaj medijskog reketaša da prigrabi sebi, Krivokapiću i njima sličnim, najveću energiju narodnog nezadovljstva koja je podjednako bila usmjerena i protiv Mila Đukanovića i Ranka Krivokapića", piše u saopštenju DF-a.

Tvrde i da će vlast smijeniti oni koji su uvijek bili protiv njega, "a ne drugi koji su mu svih ovih godina vjerno služili,  držali vreću, sa njim dijelili plijen".

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније