Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

10. 12. 2017. 18:15 >> 17:50
4

MIKIĆ ĐUKANOVIĆU

"URA pokazala da voli CG"

Izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić kazao je da su simpatizeri i rukovodstvo te partije pokazali više puta na djelu da iskreno vole Crnu Goru i da im je interes države i građana na prvom mjestu, što se "ne može reći za DPS i Mila Đukanovića".

"Kada govorite o političkim manipulatima i mešetarima vjerovatno mislite na rukovodstvo DPS-a, vaše pune novčanike i bankovne račune koje ste stekli na nezakonit način. Za razliku od Vas rukovodstvo GP URA se uvijek trudilo da unosi novac u Crnu Goru, gradi demokratske institucije i bori se za slobodu i vladavinu prava”, istakao je Mikić.

On je pozvao Đukanovića da umjesto što se bavi opoziijom počne da se bavi "zbog čega su zloupotreba službenih položaja, pljačka državnih resursa, kriminalno udruživanje i organizvane kriminalne grupe postali sinonim za djelovanje i ponašanje funkcionera DPS-a".

Mikić je naglasio da Đukanović ni sam ne vjeruje u teze koje stalno ponavlja.

"Jer je svjestan da atmosferu linča i progrona, i straha kreiraju njegove kriminalne grupe, uvozni tabloidi i spiner majstori, ružičasti mediji i batinaši koje angažuje da čuvaju punktove u kojima DPS vrši pritisak na birače i ucjenjuje ljude. I dok vi dijelite birače na tabore, nama je važno da svi birači opozicionih partija glasaju slobodno i bez pritiska, a „sloboda“ birača DPS-a i vaših satelita ogleda se u 426 obilježenih glasačkih listića u Mojkovcu i oko 100 u Petnjici”, saopštio je izvršni direktor URE.

Mikić je pozvao Đukanovića "plati državi porez koji duguje".

“Ako već imate želju da držite lekcije, formulišete predloge i dajete objašnjenja onda objasnite građanima Crne Gore na koji način ste vi i vaša porodica upsjeli da dođete do bogatstva od nekoliko desetina miliona eura i kako to da su sve kompanije koje proizvode struju u Crnoj Gori u direktnoj vezi sa Đukanovićem i DPS-om”, poručio je on.

Izvršni direktor URE je naglasio da Đukanovića plaši to što je DPS pao za 800 glasova na Cetinju i izgubio tri mandata koji su otišli ka URI. 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније