Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 07. 2021. 16:01 >> 16:01
16

LONČAR

"Zagadiće vam genocidni Srbi more"

Zagadiće vam genocidni Srbi more. Ako su Srbi genocidni, nemojte da uzimate pare od njih, poručio je sprski ministar zdravlja Zlatibor Lončar, komentarišući to što je crnogorski parlament usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

On je, gostujući na Pink televiziji, upitao kako je Crna Gora mogla da uzme vakcine od Srbije ako je genocidna, te kakve veze ima genocid u Bosni i Hercegovini sa Crnom Gorom.

"To nam je najvjerovatnije hvala", rekao je Lončar.

On je upitao i kako Crnoj Gori ne smeta biznis sa genocidnim Srbima u Beogradu.

"Zagadiće vam genocidni Srbi more. Ako su Srbi genocidni, nemojte da uzimate pare od njih", poručio je Lončar.

Na pitanje da prokomentariše donaciju Crne Gore vojsci Kosova, Lončar kaže da je to čudna situacija i da se nada da će razum preovladati i da će uvidjeti da Srbija poštuje svakoga i sa sa svima želi najbolje odnose.

"Želim im svu sreću i da iz svega toga izađu, ali kako rade vidjećemo kako će to biti. Mi se nećemo miješati, želimo im sve najbolje", rekao je Lončar.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније