Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Svetlana Vlahović [ TVCG ]

14. 03. 2022. 07:30   >>  07:37 2

PRINUDNA UPRAVA ILI DOGOVOR

Radović podnosi ostavku

Nakon višemjesečne krize vlasti u Budvi, predsjednik Skupštine Krsto Radović danas će podnijeti ostavku. Isto se očekivalo i od predsjednika Opštine Marka Carevića, ali neuspjeli pokušaji rješavanja nesuglasica Demokrata i Demokratskog fronta (DF), doveli su i Budvu do praga uvođenja prinudne uprave i izbora.

Budvani imaju šansu da izbjegnu izbore i prinudnu upravu ukoliko odbornici uspiju da održe sjednicu do 21.marta.

Blokada lokalnog parlamenta mogla je biti izbjegnuta, i to, jedni smatraju, ostavkom predsjednika opštine dok drugi tvrde, predsjednika skupštine.

Prinudna uprava ili dogovor u Budvi, pokazaće naredni dani. Ali, situacija je slična i u Kotoru gdje je krajnji rok za održavanje sjednice 18. mart.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније