Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

13. 06. 2022. 10:45 >> 10:44
1

KRAPOVIĆ

"Izbor Božovića za potpredsjednika Opštine, bio bi skandal"

Ukoliko bi se desilo da Odbor povjerilaca izabere Mila Božovića za potpredsjednika opštine Budva, to bi bila nedopustiva odluka kojom bi lista koju predvodi Dragan Krapović, kao, za sada, jedini protivkandidat, bili žestoko i sramno oštećeni u izbornom procesu u Budvi, saopštio je Krapović.

“Iskreno, nadam se da će kolega Božović intervenisati i odbiti potpredsjedničko mjesto jer ne mogu da povjerujem da bi to prihvatio, pogotovo ne na ovaj način. Što se mene tiče, sigurno se neću kandidovati za potpredsjednika opštine, sve da mi javno obećaju svih pet glasova Odbora povjerilaca”, kazao je Krapović u saopštenju medijima.

Podsjeća da predsjednik Opštine marko Carević pune dvije godine odbija da kandiduje bilo koga za mjesto potpredsjednika.

“A DF u Budvi nikada nije imao i nikada neće imati dovoljno glasova da ga sami izaberu. Između ostalog, to je jedan od razloga zašto danas imamo prinudnu upravu i prijevremene lokalne izbore u Budvi”, napominje on.

Krapović kaže da su Demokrate prije nekoliko dana reagovale na protivzakonito i nedostojno ponašanje pojedinih članica Odbora, a ako bi sada na predlog gospodina Carevića izabrali gospodina Božovića za potpredsjednika i tako mu omogućili da vodi opštinu do izbora, bio bi to skandal na skandalima.

“Jedini sam kandidat koji zna šta znači voditi opštinu Budva, i to sam već radio sa uspjehom. Bez lažne skormnosti, predvodim ubjedljivo najbolju listu i ponudu za Budvu i zato pozivam sve na fer i civilizovano ponašanje, na viteško nadmetanje, i neka najbolji pobjedi”, poručio je on.

Istakao je da se Demokrate zalažu da nema opcije “pomoć prijatelja” (dijela Odbora povjerilaca), da nema pomoći sa strane, da nema kršenja zakona i bahatog ponašanja jer to neće proći baš kao što u Budvi nikada i nije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније