Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

08. 08. 2022. 10:01 >> 10:14
2

MILAČIĆ

"Cilj vlade da unizi CG, DPS će u Podgorici doživjeti debakl"

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da aktuelna Vlada ima za cilj da dodatno unizi i Crnu Goru i našu ekonomiju i naše institucije i dodao da je izvjesno da će DPS doživjeti debakl na predstojećim izborima.

Milačić je to kazao tokom posjete Kučima gdje je razgovarao sa istaknutim ljudima tog kraja o aktuelnoj političkoj situaciji i predstojećim izborima u Podgorici.

"Dobro vidite da su neki iz naše koalicije pošli sa onim ljudima koji su nas gazili 30 godina i pričaju nam kako to nije izdaja, a svako može na svakom koraku da vidi ko se vraća na funkcije. To građani vide", kazao je Milačić.

On je dodao da je ova Vlada pokazala, "kad kažem Vlada mislim na parlamentarnu većinu, da im je cilj da dodatno unize i Crnu Goru i našu ekonomiju i naše institucije, pa sve zajedno i naše Kuče. Zbog toga moramo da budemo jedinstveni".

Milačić je kazao da Prava Crna Gora radi intenzivno u čitavoj Podgorici.

"Znamo koliko su Kuči važni za Podgoricu, a izvjesno je i nema dileme da će DPS doživjeti debakl na predstojećim izborima. Dakle, DPS je prošlost i biće prošlost u političkom smislu od 23. oktobra i mi Kuči ćemo tome dati veliki doprinos u svakom smislu, a onda možemo da se posvetimo Kučima i svim problemima koje muče ovdašnje stanovništvo, od puteva, vode, do svih ostalih stvari", kazao je Milačić.

On je dodao da je u prisutno, kako je kazao, bagatelisanja sa Kučkim granicama.

"Što se tiče bagatelisanja sa Kučkim granicama, što je prisutno odavno, znamo dobro koje političke snage to ne bi po cijenu života dozvolile i ja sam ponosan što je jedna od njih Prava Crna Gora. Ti njihovi tajni dogovori i pregovori, makar što se nas Kuča tiče su neprihvatljivi, isto koliko danas za stanovnike Zete, matrica otimanja je ista. Da bismo spriječili ovakve anti-kučke naume potrebno je da svi zajedno prije svega uđemo u vlast, pa da onda na jedan demokratski, zreo i pametan način to riješimo", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније