Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

08. 08. 2022. 16:25 >> 06:44
12

"ČEMU NERVOZA JOKOVIĆU"

Demokrate: Sa DPS-om ni slova razmijenili nijesmo

Demokratska Crna Gora saopštila je da sa DPS-om nijesu ni slova razmijenili, a povodom inicijative za smjenu Vlade i sjednice Skupštine koja je zakazana za 19. avgust.

Demokrate su reagovale na izjavu lidera SNP-a Vladimira Jokovića, koji je za Radio Crne Gore, kako ima pouzdane informacije da su DPS i Demokarate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu.

"Sa DPS-om ni slova razmijenili nijesmo, ali čemu nervoza gospodine Jokoviću? Ni prva, ni posljednja Vlada koja bi pala, ali jeste jedina na svijetu koja je izgubila parlamentarnu većinu u prvih 100 dana i kojoj 90% Parlamenta ne vjeruje", poručile su Demokrate.

Kažu i kako Joković ima problem sa istinom.

"Šta reći o političaru koji je kazao da se uvijek izjašnjavao kao Srbin, pa uhvaćen sa 30 godina kao Crnogorac, koji je govorio da nikad nije bio u DPS-u, pa uhvaćen kao DPS-ovac, koji je govorio da mu kao šefu ekonomskog sistema Crne Gore ne pada na pamet da izučava ekonomske teorije. Pouzdano znamo da najmanje 40 godina ima problem sa istinom", zaključile su Demokrate.

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније