Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

09. 08. 2022. 18:24 >> 18:30

BOJANIĆ OCIJENIO

"Do neba narasle ambicije omiljenih ministara krive za raspad 42. Vlade"

Bivši ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić ocijenio je da su glavni razlog za raspad 42. Vlade premijera Zdravka Krivokapića "do neba narasle ambicije" njegovih omiljenih ministara.

"Dobro jutro, Zdravko! Prvo, nisi smio da dijeliš ministre u 42. Vladi na tvoje omiljene i one druge i, drugo, kad-tad ćeš shvatiti da su do neba narasle ambicije ovih prvih glavni krivac za raspad tvoje Vlade", naveo je Bojanić na svom Tviter profilu.

Prethodno je bivši premijer Krivokapić reagovao na fotografiju koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj je zabilježen susret aktuelnog premijera Dritana Abazovića i bivšeg ministra finansija Milojka Spajića.

"Moji omiljeni ministri koji šuruju sa neustavnim premijerom, koji je srušio svoju prvu demokratsku 42. Vladu nemaju moju podršku", naveo je Krivokapić.

I Spajić je podijelio fotografiju ovog susreta.

"Sa odlazećim premijerom i nekadašnjim kolegom evociramo uspomene, na sad se vidi, jako dobru 42. Vladu Crne Gore", naveo je Spajić na Tviteru.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније