Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 11. 2022. 15:16 >> 06:09
6

JOVAN VUČUROVIĆ

Ako nema većine za Zakon o predsjedniku, idemo na izbore

Reagujući na izjavu ministra zdravlja Dragoslava Šćekića, koji je danas predložio rekonstrukciju Vlade na čelu sa Dritanom Abazovićem, poslanik DF-a Jovan Vučurović u izjavi za Portal RTCG kazao je da je veoma loša ideja da se izvrši rekonstrukcija Vlade koja je već oborena u Skupštini.

"Zapravo, već smo nekoliko puta mi iz DF saopštili da se ne može oživjeti politički mrtvac, jer bi to bila kompromitacija ne samo za one koji su u vladi i vrše dužnosti do izbora nove, nego i za one koji bi u tu vladu ušli. Već 12. decembra na dnevnom redu skupštine je Zakon o predsjedniku CG i mi čvrsto vjerujemo da će se tu na djelu pokazati jedinstvo onih koji su pobijedili 30. avgusta 2020. godine, što će biti i dobra osnova za formiranje nove vlade", kazao je Vučurović za Portal RTCG.

Dodaje da  ako se nekim čudnim slučajem desi da ne bude većine za izglasavanje Zakona o predsjedniku, "onda smatram da su izbori u najkraćem mogućem roku najbolje rešenje i ne sumnjam da će na njima DF biti pobjednik".

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније