Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Radio Tivat ]

02. 12. 2022. 19:49   >>  19:47

KOALICIONI DOGOVOR

Komnenović ostaje na čelu Opštine Tivat

Tivat ima stabilnu gradsku kasu, vrijeme je za investicije, vrijeme je da gradimo lokalnu infrastrukturu i sve ono što je Tivtu nedostajalo posljednjih godina i decenija. Čestitam svim odbornica novog saziva i pozivam ih na konstruktivan i efikasan rad u korist građana Tivta, kazao je predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović. On je najavio da će ostati na toj funkiciji.

Na pitanje novinara da li su konstituenti koji su danas izglasali izbor predsjednika Skupštine opštine završili koalicioni dogovor, Komnenović je rekao da je on pri kraju. 

"Podjeljene su funkcije izvršne i zakonodavne vlasti. Zakonodavna je danas formirana na čelu sa Miljanom Markovićem koji je bio nosilac liste DF, predsjednik Opštine je i dalje moja malenkost ispred najbrojnije grupacije "Narod pobjeđuje“, potpredsjednička mjesta su pripala Krtoljskoj listi i Bokeškom forumu, a i ostale funkcije i odbori su definisani, još se očekuje potpis na ovaj dokument", rekao je Komnenović. 

Kaže da su se tokom dugih i iscrpnih pregovora rukovodili izbornim rezultatom i demokratskim principima. 

"To se vidjelo danas na djelu pri izboru predsjednika Skupštine, obzirom da je DF osvojio tri mandata i drugi je po jačini u novoj skupštinskoj većini", kaže Komnenović, prenosi Radio Tivat. 

Najavio je da će truditi da na najstručnije ljude dovedu na najodgovornije pozicije.

"I ono što nas sada interesuje je stabilna skupštinska vlast koju sada imamo i što bolja realizacija svih planova i investicionih poduhvata koje želimo i mi, i građani Tivta”, naglasio je Komenović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније