Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 12. 2022. 20:10   >>  21:08 3

MILATOVIĆ OCIJENIO

Ucjenama hoće da spriječe tranziciju vlasti

Nakon što je dio medija prenio informaciju da nekoliko osoba koristi prostorije Izborne komisije Glavnog grada (IKGG) kao mjesto stanovanja, nosilac liste Pokreta Evropa sad na podgoričkim lokalnim izborima i bivši ministar ekonomije Jakov Milatović ocijenio je da je ovo dokaz da još aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i DPS koriste loš materijalni položaj građana i ucjenjuju ih.

"Ovo je strašno. Dokaz kako Vuković i DPS koriste finansijski položaj ljudi da ih onda ucjenjuju šta da rade ili ne rade - u ovom slučaju da jasno opstruiraju mirnu tranziciju vlasti u Podgorici", kazao je Milatović za Portal RTCG.

Podsjećamo, mediji su prenijeli i da je jedna osoba, koja se ne vodi kao zaposlena u IKGG sinoć spriječila ovjeru dokumenata o proglašenju izbornih rezultata koji su donijeti većinom glasova članova i ovlašćenih predstavnika IKGG.

U isto vrijeme, navodi Press, ta osoba koristi prostorije IK za stanovanje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније