Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

15. 02. 2023. 13:05 >> 16:25
8

KALUĐEROVIĆ PORUČILA

"Odobriti Spajiću kandidaturu, pa neka narod odluči"

Članica predsjedništva SNP-a Slađana Kaluđerović smatra da Državna izborna komisija treba da odobri predsjedničku kandidaturu najavljenom kandidatu Pokreta Evropa sad Milojku Spajiću, pa da narod na izborima odluči da li će ga glasati.

“Ovdje nije pitanje biračkog prava, nego morala i odgovornosti za javno izgovorenu riječ”, poručila je Kaluđerović. 

Smatra da DIK treba da odobri predsjedničku kandidaturu Milojku Spajiću. 

“A onda narod neka se izjasni i kaže da li treba dati glas onome koji govori neistine, koji vara i čija riječ ne vrijedi ništa. Neka se građani izjasne da li su spremni da podrže osobu čije su reference dovedene pod veliki znako pitanja i za koju se, skoro pa osnovano, sumnja da je napravio ozbiljnu korupciju na štetu države i građana i koji i dalje sprovodi tajkunsku politiku DPS-a”, poručila je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније