Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј.

12. 05. 2023. 18:10   >>  18:10

DUKAJ OPŠTINI ZETA

Mudrije je da radite ono što je vaša nadležnost

Ministar javne uprave u tehničkom mandatu Maraš Dukaj i politički direktor Albanske alternative (AA) reagovao je povodom deklaracije o poništenju Odluke o priznanju Kosova Opštine Zeta.

"Novoformiranoj Opštini Zeta profesionalni i kolegijalni savjet: Umjesto izražavanja dnevnopolitičkih stavova u oblastima državne i vanjske politike - mudrije i svrsishodnije je da radite ono što je vaša nadležnost i što građani od vas očekuju. A nije da ne biste imali pune ruke posla. Zamislite da sada i ostale lokalne samouprave krenu u deklaracije i rezolucije - da pojedine od njih po drugi put priznaju ili potvrde nezavisnost komšijskih ili nekih drugih zemalja! Kuda bi nas to odvelo?!", poručio je Dukaj na Tviteru.

Umjesto toga, kako je naglasio, Dukaj preporučuje da se organizuju organi vlasti i servisi potrebni građanima, naprave internet sajtovi i uspostave makar osnovne elektronske i druge usluge.

"Spreman sam da kao ministar pomognem u tome, jer će tako biti bolje i vama i vašim građanima", istakao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније