Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

04. 08. 2023. 16:59 >> 17:06
2

LIDER DEMOKRATA

Bečić o Oluji: Da budemo svjesni koliko je mir neprocjenjiv

U počast svima onima koji su nedužno stradali, kao i izražavanje saosjećanja prema svima koji su bili prisiljeni napustiti svoje domove tokom operacije “Oluja”, želim da istaknem važnost obilježavanja različitih bolnih i tragičnih događaja iz naše zajedničke prošlosti”, saopštio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

Kako je istakao, kroz česte godišnjice ovih događaja, nadam se da postajemo dublje svjesni koliko su mir, zajedništvo i tolerancija neprocjenjivo bogatstvo, te koliko je bitno da mi i građani Crne Gore budemo vječni stražari tih vrijednosti.

“U tom kontekstu, na nama je teret da budemo savremenici i arhitekte jednog pomiriteljskog vremena, gdje se prošlost ne zaboravlja, već postaje osnova na kojoj se izgrađuje čvrsta i prosperitetna zajednica. Velika odgovornost leži u tome da održimo ovu svijetlu nit kroz vrijeme”, naveo je Bečić u objavi na Tviteru. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније