Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V./M.L.B. ]

24. 10. 2023. 19:23 >> 20:20
1

PREDSJEDNIŠTVO CIVIS-A

Pavićević potpredsjednik Vlade za zdravstvo i rad

Predsjedništva Civisa jednoglasno je donijelo odluku da lider partije dr Srđan Pavićević bude kandidat za potpredsjednika Vlade, zadužen za zdravstvo, rad, socijalnu politiku i prosvjetu, saopšteno je Portalu RTCG iz te stranke.

Na večerašnjem sastanku Predsjedništva Civisa u proširenom sastavu donesena je i odluka da će Civis, shodno potpisanom koalicionom sporazumu sa PES-om, podržati finalnu strukturu i formu 44. Vlade mandatara Milojka Spajića.

“Shodno realizovnim dogovorima sa mandatarom i njegovim saradnicima, Civis će predložiti za poziciju u 44. Vladi svog predsjednika dr Srđana Pavićevića, na predloženo mjesto potpredsjednika Vlade, koji će pokrivati zdravstvo, rad, socijalnu politiku i prosvjetu”, saopšteno je iz Civisa.

Odluka je, kako navode, donesena jednoglasno.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније