Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

29. 12. 2023. 14:04 >> 14:06
Čitaj mi:

PEJOVIĆ

"Vlada i parlament odgovorni, dobar zamajac za budući rad"

Budžetom na prijedlog Vlade koji je usvojila parlamentarna većina, već od januara počinje realizacija programa Evropa sad 2, povećanjem minimalnih penzija i to bez jednog eura zaduženja za te svrhe, smatra Borisa Pejović, potpredsjednik Skupštine i član Predsjedništva PES-a.

"U budžetu je predviđen i kapitalni projekat izgradnje auto-puta, a u međuvremenu je raspisan i javni poziv za idejno rješenje za ukrštanje autoputa Bar–Boljare sa Jadransko-jonskim autoputem i brzom saobraćajnicom u zoni Paštrovačke gore. Uz konkretne i velike rezultate koje isporučuje parlament, a što registruju i naši međunarodni partneri, imamo i epilog uspješno realizovanog popisa sa punim legitimitetom, što je odraz odgovorne politike Vlade i parlamenta", naveo je Pejović. 

Uz sve navedene pomake, kako je kazao, u toku su i intenzivirane akcije SDT-a, što je jasan signal da se borba protiv organizovanog kriminala i korupcije dodatno unapređuje.

"Za veoma kratko vrijeme 44. Vlada i parlamentarna većina su već isporučili konkretne rezultate za bolji standard i evropske integracije, što predstavlja zamajac za budući rad i još veće uspjehe", zaključio je Pejović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније