Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

17. 04. 2024. 15:35 >> 15:35
1
Čitaj mi:

VUKOVIĆ I KORDIĆ

Memorandum o prijateljstvu i saradnji Nikšića i Mostara

Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković i gradonačelnik Mostara Mario Kordić potpisali su Memorandum o prijateljstvu i saradnji Opštine Nikšić i grada Mostara.

Ovaj dokument, kako se navodi, predstavlja važan korak ka jačanju veza između Nikšića i Mostara i otvara put za saradnju u oblastima ekonomije, kulture, obrazovanja, zdravstva, životne sredine, sporta i drugih područja od zajedničkog interesa.

"Potpisnici Memoranduma su istakli da će razmjena iskustava na nivou izvršnih i predstavničkih tijela Grada Mostara i Opštine Nikšić osnažiti, između ostalog, i ulogu i značaj lokalnih parlamenata, i doprinijeti jačanju demokratije kako na lokalnom, tako i na regionalnom planu. Naglasili su da snaženje prijateljskih veza doprinosi očuvanju mira i osiguranju prosperiteta u regionu, kao i da će se, sa tim ciljem, kontinuirano razmjenjivati informacije, te usklađivati aktivnosti na međunarodnom nivou", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније