Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 03. 2013. 22:10 >> 22:10
4

PREDSJEDNIČKA KAMPANJA

Lekić: Ujedinjena opozicija - šansa za pobjedu

Nezavisni predsjednički kandidat Miodrag Lekić večeras je, iz Mojkovca, pozvao birače da zajednički 7. aprila dođu do veoma važne pobjede.

Lekić je obećao Mojkovčanima da će biti autonoman predsjednik, koji će se uhvatiti u koštac sa ostalim institucijama, ne u cilju izazivanja nestabilnosti države, već radi namjere da se stane na put brojinih zloupotrebama. On je dodao da njegov protivkandidat ima objektivne probleme da shvati šta je autonoman predsjednik i da takvi predsjednici zaista postoje.

“Zato je Crnoj Gori neophodan takav predsjednik, jer se nalazimo pred istorijskim izazovom, koji se ne odnose na eventualne prijetnje spolja, već zbog “zla domaćega”.

Moramo postaviti sebi pitanje, hoćemo li Crnu Goru, slobodnu i prosperitetnu ili zarobljenu od strane nekoliko ljudi, u kojoj su nam i sudbine zarobljene“, kazao je Lekić, poručivši da je u ovom trenutku opozicija ujedinjena, što je velika šansa za njenu pobjedu na predsjedničkim izborima. Ukoliko se to dogodi, biće to zasluga opozicije i svih građana Crne Gore, u suprotnom,  preuzeću odgovornost, istakao je Lekić.

Kada je riječ o spoljnoj politici, ona svakako neće biti zasnovana na inferiornosti kao do sada po principu “Mi ćemo uradit sve što tražite od nas, a vi zažmurite na ono što radimo”, već ću poštovati odnos snaga u međunarodnoj politici, a odluke donositi na osnovu ozbiljnih analiza i interesa države, kazao je Lekić.

Šef Lekićevog Izbornog štaba, Goran Danilović, je poručio Mojkovčanima da nijedna velika pobjeda ne dolazi sama, zato je bitan svaki glas da bi se ona i ostvarila.

Predrag Bulatović je poručio Filipu Vujanoviću da nije njegovo da postavlja pitanja bilo kome, pa ni Miodragu Lekiću, već da daje odgovore na brojna pitanja koja opterećuju Crnu Goru.

 

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније