Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č ]

28. 02. 2017. 15:35 >> 15:18

SRBIJA

Migranti među daskama i džakovima

Službenici carine i policije Srbije su na graničnim prelazima ka Hrvatskoj i BiH spriječili osam migranata iz Pakistana i Avganistana u pokušaju ilegalnog prelaska.

 

Na graničnom prelazu Sremska Rača je prilikom detaljnog pregleda kamiona bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, koji je prevozio rezane hrastove daske iz Srbije ka BiH, u tovarnom dijelu pronađeno šest muškaraca, starih između 17 i 22 godine.

Kako je saopštila Uprava carina, u pitanju je pet migranata iz Pakistana, a jedan iz Avganistana.

Kod svih su pronađene identifikacione kartice, ili papirni obrasci za prehranu prihvatno-tranzitnog centra u Obrenovcu.

Na graničnom prelazu Šid su u jutarnjim satima među pšeničnim brašnom koje je kamion prevozio iz Srbije ka Italiji, pronađena dva mladića iz Avganistana.

U saopštenju se pojašnjava da je detaljan pregled najčešće iniciran vidljivim tragovima penjanja, isečenim ceradama na kamionskim prikolicama, ili oštećenjima carinske plombe.

Dodaje se i da ima i dosta slučajeva kada sami vozači prijavljuju sumnju da se u tovaru neko krije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније