Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

23. 08. 2021. 06:49 >> 06:51

UKRCAO SE NA JAHTU

Majkl Džordan stigao u Hrvatsku

Čuvena NBA zvezda Majkl Džordan stigao je na hrvatsko primorje i izazvao opštu pometnju u Dalmaciji.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Džordan je juče stigao u Split. Zabilježene su ekskluzivne fotografije nekadašnjeg beka Čikago Bulsa kako se ukrcava na jahtu, gdje će u narednom periodu odmarati sa porodicom.

U mjesto Resnik stigao je oko 18 sati privatnim avionom, a na aerodromu su ga čekala tri kombija. Potom se zajedno s tjelohraniteljima uputio prema nepoznatom splitskom odredištu.

Na snimcima se vidi veliki broj ljudi koji se okupio ispred jahte „O’Pari“, kako bi uživo vidjeli legendu svjetske košarke. Pomenuta jahta je sagrađena 2020. godine, duga je 95 metara i ima šest paluba.

Najam luksuznog plovila košta vrtoglavih milion eura nedjeljno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније