Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 04. 2014. 10:22 >> 10:24

UBISTVO RAKONJCA

Rat klanova na ulicama Beograda?

Još traje pregled prikupljenih tragova sa mjesta ubistva Rada Rakonjca, analiza izjava očevidaca kako sa mjesta ubistva, tako i onih koji su se zatekli u blizini kafića, ali i na mjestu gdje je pronađen zapaljeni automobil.

Inspektori će razgovarati i sa osobama koje poznaju nastradalog i ranjene kako bi i od njih pokušali da saznaju moguće motive ubistva.

Poslije ubistva, na Voždovcu je pronađen i jedan zapaljeni automobil za koji se pretpostavlja da je korišćen prilikom ubistva.

Osumnjičeni nisu ništa prepustili slučaju. To je automobil koji je otet slovenačkom državljaninu 13. marta u Beogradu.

U beogradskoj policiji kažu da je sve dobro isplanirano, ali da posljednji događaji ne znače povratak devedesetih na ulice glavnog grada Srbije.

Nebojša Marković iz Policijske uprave Grada Beograda rekao je da samo može da prokomentariše da je najvjerovatnije to čin koji se odnosi na organizovanu kriminalnu grupu.

"Beogradska policija i Ministarstvo garantuju apsolutnu bezbjednost građana. Ovo je dio kriminalnog akta, toga će biti, a i bilo je. Daleko je od situacije 90-ih godina", naveo je Marković.

Prema njegovim riječima, policija apsolutno vlada situacijom i za posljednjih šest mjeseci kriminal u Beogradu je smanjen za 11 odsto, a ova likvidacija je prva koja se desila u posljednjih šest mjeseci.

Dok u policiji još ne mogu da govore o mogućim motivima, mediji ubistvo Rakonjca povezuju sa prošlonedjeljnim pokušajem ubistva jedne osobe.

Riječ je, navodno, o sukobu ljudi koji su bliski Luki Bojoviću, koji je u Srbiji optužen za učešće u nekoliko ubistava, sa kriminalnom grupom koja je učestvovala u ubistvu Bojovićevog brata prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније