Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

24. 11. 2014. 17:43 >> 17:41
4

GRDAN DUŽAN

Šabački biznismen uhapšen na aerodromu

Srbijanska policija uhapsila je šabačkog biznismena Miroslava Bogićevića, koji je danas pokušao da napusti tu državu. Bogićević je uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", prije nekoliko sati.

Protiv vlasnika koncerna ''Farmakom MB'' policija je nedavno završila istragu zbog sumnje da je uzimanjem kredita oštetio "Privrednu banku" i državu za više od 20 miliona eura, a prethodnih dana se spekulisalo da je njegovo hapšenje samo pitanje dana.

Kako se sumnja, Bogićević bankama duguje više od 450 miliona eura, dobavljačima blizu pet milijadi dinara, a Poreskoj upravi još 1,6 milijardi dinara.

Do hapšenja poznatog šabačkog biznismena dolazi u trenutku kada je on sa još dvojicom biznismena Goranom Perčevićem i Željkom Žunićem u centru medijske pažnje, zbog navodnih malverzacija prilikom uzimanja milionskih kredita.

Perčević, inače bivši funkcioner SPS -a i biznismen godine iz 2012., uhapšen je prije desetak dana, a premijer Srbije Aleksandar Vučić je naveo da je Bogićević zajedno s Perčevićem i nekim političarima uzimao od "Srpske banke" kredite od nekoliko miliona eura, a kao kolateral dao jalovinu. 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније