Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ I. P. ]

22. 04. 2022. 08:54 >> 08:56

MICEV NAJAVIO

Popodne pljuskovi i grmljavina, za Vaskrs sunčano i toplije

Područje Crne Gore danas će biti pod uticajem ciklona koji se nalazi iznad Tirenskog mora, što će usloviti danas popodne i naveče nestabilne vremenske prilike, kišu, pljuskove i grmljavinu, najavio je meteorolog Branko Micev.

"U centrlanim i južnim predjelima očekuju se intenzivnije padavine, usljed nestabilnosti ponegdje su moguće kratkotrajne vremenske nepogode usljed dejstva olujno-grmljavinskih oblaka. Sjutra već prijepodne biće kiše, ali očekuje se prestanak padavina, više sunca", najavio je Micev u emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG.

U nedjelju, tokom prvog dana Vaskrsa, očekuje se sunčano i osjetno toplije, sa naglim skokom temperature.

"U popodnevnim satima u nedjelju biće uslova za lokalni razvoj nestabilnosti, pljuskove sa grmljavinom u kontinentalnim, planinskim oblastima, u planinskom zaleđu Boke i Orjena. Od ponedjeljka promjenjivo, kiša, relativno toplo, sunčani periodu, tri u jedan. Do kraja aprila očekuje se relativno toplo, više sunca i svakodnevno popodne u kontinentalnim oblastima kratkotrajna pojava kiše", najavio je Micev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније