Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

HRT [ I. P. ]

25. 06. 2022. 08:42   >>  08:39

NOĆNI KLUB

Oslo: U pucnjavi ubijene dvije osobe, više ranjenih

Dvije osobe ubijene su u pucnjavi u noćnom klubu u norveškoj prijestonici Oslu, objavila je policija u subotu rano ujutro. Policija je javila da je povrijeđeno više osoba, a osumnjičeni je priveden nedugo nakon pucnjave u blizini mjesta događaja.

Sve indicije upućuju na to da je počinilac djelovao sam, rekao je kasnije policijski portparol Tore Barstad, a prenosi NRK.

Tri osobe su teško povrijeđene, a 19 ih je dobilo ljekarsku pomoć.

Nije bilo informacija o potencijalnom motivu pucnjavu, ali incident prvobitno nije klasifikovan kao teroristički. Policija nije dala podatke o dobi ili identitetu uhapšenog.

Novinar koji je svjedočio napadu rekao je da je vidio muškarca koji je došao na mjesto događaja s torbom, izvadio pištolj i počeo pucati. Drugi svjedok iz noćnog kluba naveo je da je izbila panika.

Napad se dogodio u noćnom klubu London Pub, gej klubu u popularnoj ulici u Oslu, objavio je list Aftenposten.

Policija sada istražuje hoće li incident imati uticaja na povorku ponosa u Oslu koja bi trebalo da uskoro održi u norveškoj prijestonici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније