Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Klix.ba ]

03. 09. 2022. 17:17   >>  19:12

U SAD

Oteti avion prizemljen, pilot uhapšen

Pilot malog aviona, koji je kružio iznada grada Tupel u državi Misisipi četiri sata, prijeteći da će se namjerno obrušiti na supermarket "Volmart", prizemljio je avion i odmah i uhapšen. Mladić se nalazi u pritvoru, potvrdila je policija.

Policija u Tupelu, gradu u državi Misisipi, potvrdila je da je priveden pilot koji je od jutros kružio iznad grada i prijetio da će srušiti avion na supermarket "Volmart", javlja portal Aksios.

"Policija je hitno kontaktirala ‘Volmart’ kako bi evakuisala sve iz prodavnice i sklonila ljude što dalje. Takođe, policija je uspjela da razgovara sa pilotom direktno", navela je policija prethodno u saopštenju.

Građani su bili zamoljeni da napuste oblast oko "Volmarta", dok se situacija ne raščisti i policija ne objavi da je opasnost otklonjena.

Američki mediji su objavili da je 29-godišnjak oteo avion, te da kruži iznad grada Tupel i prijetio da će se avionom zabiti u jedan od marketa poznatog trgovačkog lanca.

Policija je objavila da je avion "King Air type" ukraden u pet sati poslije ponoći po lokalnom vremenu sa lokalnog aerodroma.

Na društvenim mrežama su objavljeni videosnimci na kojima se vidi kako avion nadlijeće iznad grada.

Iz policije su ranije upozorili da je zbog mobilnosti tog tipa aviona u opasnosti mnogo veće područje od grada Tupelo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније