Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Б. [ Beta ]

27. 09. 2022. 12:57 >> 12:53
1

SUMNjA I NA SABOTAŽU

Kremlj zabrinut zbog curenja na gasovodima

Kremlj je danas izrazio "izuzetnu zabrinutost" zbog curenja primjećenih na gasovodima Sjeverni tok jedan i dva, ocjenjujući da ne treba isključiti nijednu pretpostavku, uključujući i sabotažu.

"Izrazito smo zabrinuti zbog tih vijesti", rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Na pitanje novinara da li je moguće da se radi o sabotaži on je odgovorio da se ni jedna opcija ne može isključiti.

Švedske vlasti saopštile su danas da su izdata upozorenja zbog dva slučaja curenja gasovoda Sjeverni tok jedan u švedskim i danskim vodama, i to dan pošto je prijavljeno i curenje na gasovodu Sjeverni tok dva. Oba gasovoda trenutno ne rade, ali se u cijevima nalazi gas.

Danska je odmah stavila u stanje pripravnosti svoju energetsku infrastrukturu uz ocjenu da je još rano da se kaže šta su uzroci ovih simultanih incidenata.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније